Välkommen Hem Till Mig...


Det är några bloggar jag sett nu på senaste tiden som visar upp sitt hem, jag tycker det är roligt att se hur dom man följer bor så jag tänkte att kanske jag också ska visa upp.

Jag och min man vi lever i en helt vanligt lägenhet i ett helt vanligt hem vi blandar nytt med gammalt, har säkert en del för mycket saker jo det har vi, det tycker även jag samtidigt som jag trivs.

Jag ska berätta en sak: Jag och Angelica bodde ett år det var året april-2004 - april-2005 i Gävle där ovanpå oss bode en familj, dom hade flickor som Angelica blev kompis med så det hände att jag var där ibland och vet ni dom hade det så mysigt det var saker överallt och föräldrarna hade till o med varit tvungna att dela av vardagsrummet en bit så dom skulle kunna få ett eget litet sovrum. Dom bodde i en 4,a och då med tre barn och två vuxna och så är barnen så pass stora att dom behöver ett varsitt rum ja då blev det så att föräldrarna fick göra ett eget rum i vardagsrummet minns inte om det var draperi eller om det var en sån där vägg ni vet en vägg med ben, minns inte vad dom kallas nu men hur som så var det jättemysigt.
Så när jag och Angelica flyttade tillbaka till Östersund efter detta året då bestämde jag mig för att jag ska inte vara rädd att ha mycket saker på väggar och även framme på golvet.

Jag gillar det, tycker det blir ombonat och mysigt men när jag städar då kan jag tala om att det inte är lika mysigt... 😲

Hur det nu är med det så, så får det vara nu.
Vill ni se hur jag bor?Vi börjar i hallen.

Till höger om påskriset där är sovrummet och till vänster om byrån och spegeln där är vardagsrummet.

Står man sedan med ryggen emot badrumsdörren då är det en dörr in till klädkammaren på vänstra sidan (blir alltså samma sida som sovrummet efter klädkammardörren så kommer det stora blåa gamla skåp det är där inne i skåpet som jag förvarar mitt garn de garnet som får plats,

Till vänster om blå skåpet har vi köket och efter köket en liten väg med spegel, krokar och några små tavlor.

Mitt emot blå skåpet, spegeln, krokar, tavlor och klädkammare då har vi där garderober.
Mitt emot köket finns en hatt och skohylla.

Det var hallen då fortsätter vi in i köket.

Ganska litet är de men det brukar gå bra.
Det är väl just när vi är många som ska sitta där men finns det hjärterum så finns det stjärterum... 😊

Sovrummet.

Där sitter Kjell på sin pall, förstår inte varför han ska ha en pall men han sitter skönt säger han.
Han sitter där när han sitter vid datorn.
& där uppe ligger mina lekplattor som jag använder när jag blockar sånt som är bra att blocka när det är uppsköljt när det är stickat.

Vardagsrummet.

Det är nog här vi tillbringar den största lediga tiden, Kjell håller till där i tresitssoffan och jag håller till i tvåsitssoffan där på filten, jag gillar att sitta på en filt med min lampa bakom mig och så sitter jag där med datorn och stickningen.

Vill ni se badrummet också?
Okej då...

Inte så stort här inne heller och sedan vi skaffade den nya tvättmaskinen då blev det ännu trängre.

Förut hade vi en mindre toppmatat.
Ja så här bor vi, hoppas ni tyckte det var roligt att komma hem till mig på en rundtur.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar