Välkomna Tillbaka...


Jag vet inte hur mycket jag ska berätta men då jag gillar att ha en öppen blogg så varför ska jag inte berätta... Det lär väl komma vart efter jag blir mer klar med tankar och annat.


Jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag vill så mina tankar går runt. Ibland vet jag precis och så ibland blir jag mer tveksam.
Tyvärr kan jag inte göra så mycket så varför ens tänka, bara ta det för vad det är och hoppas på den där stor vinsten från postkodslotteriet för just det skulle göra mina tankar till verklighet. Andra vinner ju så varför skulle inte jag också kunna få göra det?!

Jaja...I måndags kom det efterlängtade regnet och det va såå ljuvligt och skönt, friska vindar. vi har inte behövt ha på en enda fläkt nu sedan i måndags som annars gått på högvarv här inne.I måndags kom också mitt nya mobilfodral, det förra det där med blommorna de var ju mest bara något skräp, detta känns jättebra, mer rejält + att detta är i skinn men jag vet inte om jag blir lurad för till det priset men det känns rejält och mycket bra så jag hoppas att det ska hålla så länge telefonen håller.Jag kan inte låta mitt mående stoppa att jag vill skriva (det har de ju inte gjort tidigare), så dålig dag eller bra så är min målsättning att jag ska fortsätta skriva.

Välkomna Tillbaka...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar