Vårstädat & En Pelargon...


Mattorna tvättade, fönstren putsade, dammat och fixat där det sällan städas men nu är det gjort.
Ja hela lägenheten blev städad och dom nytvättade mattorna är pålagda.

Till & med sakerna som stod under presenningen med möbler och annat till balkongen fick komma fram så nu går det att sitta där ute men först måste det bli varmare, även om vi tar på en kofta så kommer vi frysa och med jacka vill jag inte sticka, det blir för bylsigt... jo för det är just det jag vill att ta med stickningen och sätta mig där ute och bara njuta i solen & stickningen.

Jag som inte gillar den där starka varma sommarsolen jag längtar nu. jag har inte sommaren som min favoritmånad, det är hösten men nu har vi haft höst och vi har även haft en lång vinter så nu får det mer än gärna bli vår med lite värme och sedan sommar...

Köpte en kruka med penséer som jag satte på bordet på balkongen, dom blommorna tål ju frost men i balkonglådorna där blir det petunior och ev någon annan blomma så innan dom får sina blommor kommer det dröja någon månad till.


Måste få visa er... En av dom tre pelargonerna började växa och få blad, jag väntade några dagar till om även dom andra skulle få blad men det hände ingenting så i onsdags när vi började putsa fönstren då planterade jag om den blomma som hade blad och så kastade vi dom andra två.
Kanske dumt... vem vet.

Jag får köpa tre nya till den stora krukan men även det är för tidigt.
Pelargonen som nu står i köksfönstret och fortsätter att växa den kommer att få fortsätta stå där den står så kommer säkert denna hamna på balkongen bara det blir värme.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar