Vårstädningen Har Börjat...


Idag har jag börjat att förbereda våren och sommaren. Mattorna har blivit tvättade och bara för en timme sedan ungefär var vi i grovtvättstugan & hämtade dom från torkrummet.


I morgon om vädret tillåter så blir det till att börja med fönstren, det är vår & då ska dom putsas på alla sidor, på hösten blir det bara på in och ut sida, men nu är det vår och då ska alla sidor putsas plus att persiennerna ska rengöras, så ganska mycket jobb med fönstren den här tiden på året.

Jag vill ha städat in våren till senast valborgsmässoafton för dagen efter 1 maj, då är det vår på riktigt och då ska det vara klart.


Har inte bara tvättat mattor idag. Jag & Kjell hjälptes åt att städa och rensa i klädkammaren, skönt att ha det gjort, skulle blivit gjort för länge sedan men bättre sent än aldrig.

Nästa objekt som ska gås igenom blir skafferiet finns nog en del där också som ska rensas bort. Jag förstår inte varför det så snabbt blir oreda i klädkammare och skafferi.

Ja ja det är väl inte så snyggt där inne nu heller, går inte att få till det snyggt i en klädkammare men det är i alla fall mycket bättre en innan vi började.


När vi höll på att fixa i klädkammaren så hittade jag en stor påse med fyllnadsvadd, då jag inte använder detta längre och inte kommer att göra det heller så frågade jag min vän Carina @florasmatte om hon ville ha påsen.
Jag menar att hon gör ju sina superfina nallar och annat fint som hon virkar så jag frågade om hon ville ha påsen och det ville hon, så nu ligger den inpackad här och väntar på att få bli iväg skickad i morgon eller i helgen.
Tack vännen att du ville ha detta så det kommer till användning.Vi var en sväng på shoppisen igår igen och då där vi parkerade bilen där såg vi tussilago.
På tal om vår liksom...


Det blev en fika och igår hittade jag en sak att köpa.
En bricka som man lätt kan ha tex i sängen, i bilen i soffan eller lite varstans 45:- tyckte jag att den var värld, just de den ska också in i klädkammaren, undrar om det finns plats eller ska det bli oreda där inne på en gång.
Hjälp... 😉

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar