Verksamheter i Krokoms Kyrka...


Kyrkan i Krokom har många olika verksamheter som både är trevliga och mycket värdefulla.
För många människor är kanske kyrkans verksamhet det ända som gör att man tar sig ut på något där man träffar andra och samtidigt kan prata av sig.
Man känner sig verkligen välkommen alla är så snälla, även om jag har en dag där jag inte är pigg så kan jag komma, för jag kan verkligen känna att jag är mig själv, ingen ser ner på någon annan utan alla är lika välkomna vem vi än är och vad vi än har så är vi alla precis lika mycket välkomna.


Själv är jag bara med varannan torsdag då det är handkraft och knappt de den här hösten, jag har inte riktigt haft lusten nu i höst men i torsdags var jag där och det var lika trevligt och välkomnande som vanligt.


Det var en man som berättade om att måla, han hade med sig sin fru och deras sååå söta vovve.


En man hade bakad en mumsig saffrans cheesecake som vi alla smakade av.


När jag är där så väljer jag att inte ta kort på några ansikten, jo på ledarna och dom som gästar men inga andra.
Ni ser där sitter en kille och syr på symaskin så har vi sånt vi behöver sy ja då finns det symaskin att låna.


En tjej sitter och virkar så söta figurer, titta bara på hennes fina luciatåg.
Helt ljuvligt!


Fina ljus tillverkas varje gång det är handkraft och titta nu så fina röda ljus till julen.Något mer som finns i kyrkan det är hantverkskvällar och det var just till denna verksamhet som Marianne som jobbar i kyrkan köpte det stora broderipaketet som jag igår la ut på tradera.

Hon skrev till min auktion på facebook så jag tog kontakt med henne och efter de avslutade jag auktionen så på måndag när jag & Marianne träffas på stickcafeét i Krokom då tar jag med mig paketet.En vacker frostig bild på Kyrkan från i torsdags när jag var på väg till bussen som skulle ta mig tillbaka till stan.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar