Vi Kramades...


Hej hej.
Som vanligt går tiden fort en hel vecka har gått sedan jag senast skrev, vad har hänt den här veckan då, nej kanske inte så mycket.
Fast i måndags började jag att flyttstäda en lgh igår gjorde jag och Marianne klar lägenheten. Herregud vad vi höll på. Marianne hon kröp på alla fyra hon när han torkade golven :)) Var ju bara tvungen att ta ett kort när hon gjorde det sista i hallen, Jag satt då i trappen i trapphuset.


Idag har jag varit hos ett par som vill ha hemstäd men jag vet inte, det är något som inte känns bra & jag känner mig inte helt bekväm.
Pratade med Göran om detta... Marianne ringde mig förut och sa att hon kunde följa med mig, hjälpa mig till rätta... Hon har ju hållit på med det här ett tag och jag har aldrig gjort de så det är klart de är väl de som också känns konstigt och obekvämt.

Jag ska fundera någon dag så ska jag höra av mig till både Marianne och Göran så dom får veta.
Känner mig mer bekväm med att flyttstäda, städa trappor, städa kontor men de är klart de är vanligt att folk vill ha hemstäd och skönt också att ha sina fasta timmar.
Så som med det mesta... både fördelar och nackdelar


Efter att jag varit hos dom som vill ha hemstäd så gick jag till Café tegelplan där jag träffade min vän Elisbeth, vi tog en gofika och pratade bort en stund.
Så mysigt att ses och vi kramades faktiskt... fast man inte ska...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar