Vilket Par Tycker Ni Bäst Om...

Hej...

Hur har er lördag varit?
Min lördag har varit bra men såå seg, har varit så trött och ja... seg.
Bara suttit i soffan, tittat på film och stickat, har också sms med en vän jag inte sms med på flera månader... trevligt trevligt 👋


Jättekul att sticka, det är min stora hobby, så är det men ibland (senaste veckan) när jag inte vet vad jag vill göra, jo jag vet jag vill sticka sockar men vad för några och i vilken stl.
Har börjat med flera stycken men har alltid slutat med att jag repat upp eller klippt av och kastat beroende på vilket garn jag stickat i (vissa garner är svårare att repa upp i och en del blir inte bra att sticka en gång till i medans andra sorter gör det inget att repa upp och sticka en gång till i).
Ja ni förstår... eller hur 😊

Nu sitter jag här med två par sockar och jag vet inte om jag vill fortsätta med ngt av dom, nej jag ska inte börja med ett tredje par. Nu ska jag göra klar dessa. det ska jag för visst blir dom fina?
Jo det tycker jag.


Dom gråa är ett nytt mönster som jag aldrig stickat tidigare, hittade det på en ny sida där jag aldrig hämtat mönster tidigare, har nog sökt där tidigare men kan inte minnas att jag skrivit ut något förut.Vilket par tycker ni bäst om?

Dom gråa blir utan mönster på foten och typ som en ankelsocka.


Dom Röd/oranga blir det mönster både på skaft och fot och lite längre i skaftet än dom gråa.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar