x4


Fjärde dagen idag som jag inte skrivit något i bloggutmaningen så nu kommer dom senaste fyra dagarna inkl dagens i samma inlägg.

Det är Saramadeleine/Orsakullan som har denna bloggutmaning


24 maj/
Anser du att sommaren kommit till er nu?
Nej det skulle jag väl inte direkt anse. Det är mest bara solen som värmer, försvinner den så blir det direkt kyligt. Ingen ljummen vind som det är på sommaren och är det sommar då är gräsmattorna gröna, träden slagit ut så dom är gröna och fina.

Jag kan säga att det håller på att bli grönt men inte riktigt klart än så ett tag till får vi vänta innan vi kan säga att sommaren kommit till oss.

Ett kort från förra veckan när Julia och Mikaela var här och vi lekte utomhus.25 maj/ Mycket tal om studenter och skolavslutningar har det varit denna vår hur ser du på hur det blir med detta?
Jag förstår och håller med hur det blivit bestämt, vi måste hålla avstånd och vara rädd om varandra.
Samtidigt som jag så klart tycker synd om alla ungdomar som i år tar studenten. ingen skolbal, inget utspring och ingen flakåkning... allt det där som är stort och viktigt, nu har inte jag tagit studenten. Mikaela har jag gjort de men då kunde inte jag vara med.
Angelica tog studenten som frisör 2017 och det är ju stort med alla anhöriga som står och väntar och hur dom gör sig fina med balklänning för en rolig balkväll och så flakåkningen... Ja jag tycket verkligen synd om årets studenter... samtidigt som jag förstår varför dom inte får allt detta.

Ett kort från Angelicas klass studentflak, dom var så liten klass så dom delade flak med en annan klass.26 maj/
Jag tror på...

Jag har svårt att lita på en annan person fast jag försöker men har man blivit sårad och sviken nog många gånger ja då är det svårt med tilliten sedan.
Men något jag tror på då... ja jag vet faktiskt inte.


27 maj/ Hus, lägenhet, bostadsrätt, villa eller husvagn m.m. Man kan bo på olika sätt hur bor du?
Jag bor med min man i en tvårums hyreslägenhet där vi trivs bra, området har sju stycken gårdar, det finns en lokal hyresgästförening som fixar en del för trivseln b.la nu så sätter dom ut blomlådor på gårdarna.
Vi har bra grannar en del umgås vi ibland med en del säger vi hej till och andra säger vi ingenting alls till. Har man sagt hej flera gånger men inte får något hej tillbaka ja då slutar jag.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar