7 Sorters Kakor...


Har ni några speciella kakor som ni bakar bara till julen?
Vilka sorter är det? dela gärna med er av recept.


När jag bakar då blir det mest mjuka kakor eller bullar, det är ytterst sällan som jag bakar småkakor men just till julen då vill jag ha och då blir det extra mysigt också att baka.
Det är viktigt att julgardinerna, julbelysningen och allt det andra pyntet är framme innan jag börjar med julbaket annars är det svårt att få till den där extra MysJulBak faktorn...
Kjell brukar vara med och då gör ju det såklart de hela roligare.

Vet inte egentligen inte om vi har någon speciell julkaka som vi bakar för när jag inte bakar kakor resten av året då blir det som att dom kakorna som bakas ja dom bakas mest bara till julen.
Är ni med i mitt svammel...😳

Men det är klart pepparkakor det hör ju julen till... så klart sedan har vi struvorna och rullrånen som man absolut kan äta året runt men som ändå mycket förknippas just med julen.

Andra kakor vi vill baka i år är: Kolakakor, chokladsnittar, lakritssnittar & Jitterbuggare.
Sedan blir det förstås bullar också i år ska jag göra vanlig bulldeg med saffran i och sedan göra dom som vanliga bullar.Har ni någon god enkel kaka? ni brukar baka till jul eller annars på året så får ni jättegärna dela den med mig antingen här eller om ni gör ett blogginlägg eller ni som läser från facebook kan skriva där om ni vill.


Hur många sorter brukar ni baka?
Här blir det i alla fall bullar/lussekatter och minst tre sorters småkakor men det varierar från år till år.

#nouwautumnchallenge

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar