ÅRETS SISTA DAG....


31/12-2016.
Det jag hoppas av nästa år det är att det ska gå lite långsammare.
Men det är väl så ju äldre man blir desto fortare går åren.

Ska ni ge några nyårslöften? Inte jag. Eller ett löfte ger jag och det är att jag ska träffa min nyfunna vän Helén. En helt underbar person verkan hon att vara så vi måste bara ses så vi får krama om varandra och prata bort en stund.


Min sista dag på året som heter 2016 har varit bra om jag bortser från den oron jag har och ibland blir oron så stor att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det blev bättre så nu är jag ganska lugn.

Det är bara jag och Kjell hemma, har bara varit vi hela dagen.
Meningen var att vi skulle bli några fler men då jag blev dålig så avbokade vi och det känns bra fast jag känner mig bättre idag så är det inte helt bra inte så bra att jag tror att jag hade orkat ha folk här.


Vi har ätit i omgångar. När tor de ski började så åt vi en räkcocktail eller vad jag ska kalla den, god blev den i alla fall.


Några timmar senare blev det smördegsinbakad fläskfilé med rostade grönsaker och rödvinssås.

Förlåt för bilden, hade börjat att äta innan jag kom på att javisst ja jag skulle ju ta kort.


Det händer att jag ibland tar mig en god likör eller cognac men ytterst sällan jag tar en drink.
I kväll gör jag det samtidigt som jag tar mig ett chips eller två och spelar bingolotto mot miljonerna men jag tycks inte få någon miljon. Kanske har bättre tur i morgon på furuparken.
Strax efter 22 är det "hälsoresan" till den filmen tänkte vi äta efterrätten som består av pannacotta med blåbär.Trevlig fortsättning på sista kvällen detta året.
Gott slut och ett riktigt bra och fint GOTT NYTT 2017 önskar jag er alla.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar