Den Femte Stickan...


Den där femte stickan kan ju göra vem som helst tokig 😞
Nu ska jag inte prata för oss alla, kan hända att jag är ensam om detta problemet.

Jag vet nästan aldrig vart jag gör av just den femte stickan, jag stickar ju mycket sockar och dom stickar jag på strumpstickor, då behövs fem stickor. fyra som maskorna är på och så den femte stickan den som jag stickar mig.

Så länge jag stickar då är det inga problem men så blir det ibland att jag tar datorn eller telefonen eller reser på mig för att göra något och då när jag ska börja sticka igen då är den där stickan borta... putts veck.
Det är likadant varje gång... nästan varje gång.


Igår när jag hade varit uppe och kom tillbaka till min soffa där jag brukar sitta, jag sätter upp mitt ena knä och KNAK låter det.Att det inte var knät det förstod ja för det gjorde inte ont och hade det varit knät så hade det nog känts.
Nej istället var det min femte trästicka som låg där under knät och av var den i tre delar.

Aj aj aj... stackars sticka.
Som tur var så hade jag fått med sex stickor i stl: 3,0 tydligen får man med en extra sticka när man köper tunna stickor.

Så jag kunde fortsätta sticka annars hade det ju inte varit värre än att jag fått byta till andra stickor men nu har jag kvar dessa och behöver heller inte köpa nya, om jag nu inte har sönder fler vill säga.

Måste bli bättre på att hålla ordning på just den femte stickan.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar