En Kväll På Akuten...

Ringde till hc i förmiddags men dit kunde jag inte komma dom hade inga akuttider kvar, nej det tror jag de... Den sjuksköterskan hänvisade att jag skulle ringa 1177 efter klockan 16:00 men det var ju lika ogjort de, den sköterskan hänvisade till akuten.
Jaha... vi åkte jag och Kjell och fick träffa Mikaela som satt i anmälningsluckan. Jag sa att Kjell kunde åka om han ville, han gillar inte sjukhus o vem gör de men han åkte i alla fall o jag har ju Mikaela här. hon måste ju så klart jobba men som skönt ändå att hon är här <3  Ingen bild på Mikaela då hon inte vill de när hon jobbar istället en bild från väntrummet.

Där innanför glasrutorna sitter min Fina/duktiga dotter Mikaela 💞

Kjell åkte o jag satte mig för att vänta på att bli uppropad.
Mycket folk o rörelse och en mobil då gick det ganska snabbt i alla fall.

Att jag är här idag igen då jag var här för snart två veckor sedan det är för att doktorn då sa att har du inte blivit mycket bättre inom två veckor så kom tillbaka, trodde det skulle gå fortare om jag först gick till hc eller distriktsläkarejouren men icke det.

Jag blev uppropad och kom till ett gips o röntgenrum.
Denna maskinen blev min tumme röntgad i en gång.

Ortoped doktorn kom. hon undersökte min hand och tyckte den skulle röntgas, det var fler än jag som väntade så medans jag väntade på min tur tog jag ett kort.

Röntgen gick fort och jag tog hissen till akuten, hade kunnat ta trappen men gillat inte lasarettets spiraltrappa, så jag tar hissen.

Berättade att jag var tillbaka. om jag ville så fick jag vänta i väntrummet det tackade jag för, jag gillar inte att sitta i behandlingsrum.
Så nu sitter jag här igen och väntar.
Jag håller mina tummar att jag ska slippa gips.
När jag röntgades för snart två veckor sedan då såg det ju bra ut men då var jag ju också mycket svullen o det är jag inte nu. Jo lite grann där vid lillfingret mot handleden men inte lika mycket som då.

Blev uppropad o det blev ett annat gipsrum som slutade med att det blev en gipsskena.
Ortopeden har inga skador sett men försäkerhetsskull ska hon prata med röntgen läkare o sina ortopedläkare kollegior i morgonbitti sedan ringer hon mig.

Är det verkligen ingen skada så får jag själv ta bort skenan om ca 4 dagar.

Nu väntar jag på att doktorn ska komma o titta på gipsskena sedan åker jag hem med Mikaela 💞

Ja det var min kväll på akuten den 7 juni 2017.
Tack Mikaela o tack alla som stöttat på telefon och Facebook.

Hej då akuten för denna gången.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

  • Postad i: Mikaela
  • Nära Östersund

Gillar