Film & Virkning...


Så länge sedan som jag virkade eller okej, det har ju faktiskt blivit någon grytlapp på bussresan till och från båten vikingline cinderella, det har det ju.

Men det jag ska virka nu... Oj jag ljuger inte om jag säger att det är 15 år eller ännu längre sedan som jag virkade det jag ska virka nu.
När jag la upp inlägget om fönsterremsor HÄR så fick jag en beställning från en fin vän som undrade om jag ville virka två remsor till henne och det är klart jag gör det.

Idag köpte jag garnet, var först ut på nätet och letade men det är så svårt med färgerna och så hittade jag inget bra där, fick tips av @florasmatte men nej kände i alla fall inte för det jag hittade så vi tog bilen till Coop Forum innan vi skulle till Häggenås och där hittade jag vad jag tror kommer att bli bra.

Hade tänkt att jag skulle börja med remsorna till vi ska iväg den 31 maj på en buss och båtresa men jag blev så sugen när jag köpt garnet att jag måste börja redan nu.

Så här sitter jag nu i soffan och har precis startat den gröna remsan medans jag virkar tänkte jag se en Arne Dahl film.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar