Framflyttade Måsten...


Vilket strul med bloggen, jag har inga problem att göra inlägg men att ge kommentarer vilket tjorv, det går bättre på datorn även fast det tjorvar där också. Men på telefonen går det inte alls.
Tycker det är lite väl mycket tjorv här men så tänker jag att det är de kanske på andra bloggportaler också och så vill jag ju inte byta för att vi är ju här och jag vill inte lämna bloggfamiljen plus att här har ju varit ett tag nu så några inlägg har det ju blivit som jag gärna vill ha kvar.


Bokade om tvättstugan så istället för idag har jag bokat ett dubbelt pass på tisdag, då ska jag tvätta upp vintertäckena så jag får bädda skönt med dom, känns att sommartäckena har gjort sitt för i år.
Så klart ska även kuddar och madrasskydd tvättas.

Var meningen jag tänkte tvätta idag men kör några maskiner i lägenheten istället, har börjat gilla tvättstugan mer igen då det finns torktumlare där.


Hade också tänkt att fixa undan på balkongen men Kjell tyckte vi kunde vänta, kan ju fortfarande bli fina dagar så det går att sitta där och faktiskt så är blommorna fina fortfarande så okej då... vi sparar ett tag till. Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar