Furuparkens Bingo 21 April 2019


Förra söndagen bestämde jag och Elisabeth att vi skulle äta smörgåstårta denna söndagen, det är ju i alla fall påskdagen och då kan man väl lyxa till det.
Elisabeth beställde och hämtade våra bitar, min med räkor och hennes med ost & skinka.
Så stora bitar och såå goda.

Du är tokig du vännen, men gillar ju dig för det.Som vanligt så är ostkrokarna med, det är viktiga saker det 😃 och då det är påsk blev det också påskskum.Jag köpte en halv läggbricka, men det blev lite väl stressigt för oss så den slutade vi med, just för att det är påsk så tänkte jag det kunde vara roligt och vann vi då på den så skulle vi dela, nu blev det inte så många spel på denna bricka och ingen av dom gångerna blev det någon vint.
Vi spelade omgång 1, 2, 3 och 10.

När det blev paus så kom Karin fram till vårat bord, hon grattade mig till min bingovinst mer om den om en stund. och så frågade hon hur det gick med läggbrickan, nej sa vi och berättade att vi inte spelade på den, så jag sa till Karin om du vill ha den så får du och vinner du så får du självklart vinsten.
Hon vann inte heller tyvärr. Spel tio fick vi tillbaka den för då ska man markera med penna så då blir det lättare att hinna med.Karin ja... hon är ju för snäll, förra veckan pratade vi om markeringspennor att dom finns på typ Ö&B och andra ställen till billigare peng en på bokhandeln, det hade så klart inte jag tänkt på. I veckan här hade Karin & Bosse varit på netonet och där hade hon hittat ett 4-pack med pennor som hon köpte till mig.

Du är för snäll Snälla Karin.
En påskpresent, men jag skulle ju inget ha. TACK tack snälla 🌷


Pennorna ska jag ha i min väska bland bingopennorna, jättebra att ha till bingospelet.Bingospelet då!?

Fem block/ 8969 * 8970 * 8971 * 8972 * 8973
en av varje av väntbingon, lilla och stora rövaren och en nummerpott.


Block 8969
Blad 5 Rad 1 Väntade med nummer 78 & detta nummer kom så en vinst på 500:- fick jag och ensam om att ropa var jag.

Blad 8 Rad 1 Väntade med nummer 39
Blad 8 Rad 2 Väntade med nummer 39


Block 8971
Blad 10 Rad 10 Väntade med nummer 85


Block 8972

Blad 3 Rad 1 Väntade med nummer 87


Block 8973

Blad 6 Rad 2 Väntade med nummer 24
Blad 10 Rad 2 Väntade med nummer 73


Nummerpottens rad 2 Väntade jag på nummer 12.


Det var Lena som ropade och jag handlade av Elsy.


Det som var roligt med min vinst det var att nästan till innan det blev bingo på full bricka då började det komma in fler rätt nummer, hade dom inte kommer då hade det bara varit min bingovinst rad i den rutan.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar