Gårdags Kvällen...


Den här veckan har verkligen varit lite upp och ner i måendet, Tisdag var jätte jättejobbig, sedan började det bli lite bättre, trött var jag och det jobbiga fanns kvar i kroppen men inte så att jag var ledsen mest bara trött.
Men så igår från ingenstans så kom det igen.
Inga tankar ingenting... det bara kom så utan att säga ngt till Kjell gick jag ut, tog bussen till stan 20:18, jag hade plockat med mig matdosorna till Angelica, för innan jag gick ut så hade jag planerat att åka till henne, vi hade bestämt att det skulle göras idag men då det blev akut och jag bara var tvungen att komma ut så fick det bli i går kväll.

Jag ringde till Angelica och talade om att jag var på väg och hon undrade ju så klart vad det var, jag berättade.

Hade en halvtimme på stan innan bussen till Angelica skulle komma så då gick jag in på mittpunkten, handlade lite småsaker som Angelica ville ha och så köpte jag en bibel en OS BIBEL.
Står massor med spännande i den och även dag för dag vad som händer på tv,n under hela OS.


Då både jag och Angelica var osäkra på hur jag skulle hinna med bussen hem från stan och för att slippa stå och vänta länge på nästa så bestämdes att jag skulle ta den bussen som skulle gå från torvalla om ca 5 minuter, så jag hann aldrig stanna hos henne, men det var skönt att komma ut och jag tror jag behövde det snabba, det fick rusa om i kroppen på något vis.

Vi ska ses i morgon istället och äta lunch tillsammans på stan.


Hmmm... jag missade ettans buss precis, såå typiskt men så kom jag på att jag skulle kolla hur fyran gick, går ju faktiskt att åka den hem också även fast det är lite längre bit att gå.
4,an kom efter bara typ två minuter så den tog jag.
Jag ringde Kjell och frågade om han ville komma och möta mig och det ville han.
Det går även att åka nians buss men den skulle inte komma förräns om drygt tjugo minuter.


Kjell den stakarn hade ju undrat vart jag tog vägen men av någon anledning hade jag inte hört att han ringt så det var väl en stund emellan att jag såg de till jag ringde upp.
Ringde upp när jag satt på bussen till Angelica.

Han så du får väl ringa om du vill jag ska hämta dig! Nej tack sa jag då.


Det blev en bra kväll trots allt och jag började att må bättre och bättre, så när jag kom hem var allt bra igen. nu hoppas jag mitt mående håller sig lugnt och är snällt emot mig.Några kort när jag klev av 4,ans buss och var på väg till fots hem.

1,a bilen/ Där längst bort i bild där är området där jag bor.
2/ Bilbolaget lyser så vackert.
3/ Rondellen, strax hitanför den stannade bussen och jag & en kille klav av, det är han som går där framme på bild ett.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar