Godförmiddag...


Utanför våra fönster har det snöat idag, kan ju inte skylla på att det är aprilväder då vi gått in i maj och vi redan har den 4 maj idag.

Innan 1 maj så brukar jag vilja ha gjort vår. Putsat fönster & hängt upp nya gardiner, tvättat mattor och fixat så det i alla fall går att sitta på balkongen och så blev det även till detta år.

Balkongen fick en grön balkongmatta tyvärr så var den inte tillräckligt lång så jag la på den trasmatta som vi brukar ha framför dörren. jaja, det blev i alla fall bättre. Har också köpt en ny stol till balkongen men jag vet inte, det blev kanske för trångt men nu får den stå där så får vi se om den får vara kvar eller inte.

Nu saknar jag petuniorna i balkonglådorna och pelargonerna i den stora krukan på golvet men de kommer... plus att det ska blir skönare så jag kan ta med mig min stickning och sitta där ute.Skulle haft något tyg på insidan så man slipper det där fula på insidan av balkongstaketet men vet inte hur jag ska fästa det, kanske får ta upp de med Kjell och höra hur intresserad han är att hjälpa mig att lösa det, han är inte den händigaste men tillsammans kanske vi kan fixa det och vad ska det vara för tyg eller om de ska vara ngt annat... ja jag vet inte eller så får de vara som det är...Det blir pannkaka till middag idag så dom står i ugnen nu och håller sig varma till vi ska äta.
Kjell är ute och jag är inne, jag måste börja komma ut på promenader de har blivit alldeles för mycket stillasittande och att vara inomhus under det senaste året.
Jag gillar ju att vara inne men jag måste komma igång med mina promenader, jag måste de.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar