Herregud...


Hopplöst här inne nu, varför ska det vara så mycket problem med nouw och när man sedan hör av sig så får man vara glad om det kommer ett svar.
Nej det är inte roligt med bloggen samtidigt som det är roligt och att jag vill fortsätta.


Idag har jag varit ute, jag har handlat lite till mitt jobb för att kunna göra ett bra jobb som städerska, jag har också handlat choklad.Till middag blev det isterband och dillstuvad potatis, riktigt gott i morgon tror jag att det blir pannkaka eller så blir det något annat.
Jag måste börja rensa frysen så jag får plats för vanliga bullar och så småningom lussekatter, ska väl in någon kaksort också kan jag tänka. gillar inte att baka kakor men några sorter ska det väl ändå bli till advent och jul.Herregud jag gillar inte julen och ändå sitter jag redan nu och tänker på den i form vad jag vill baka.

Köpte en jultidning förra veckan, en jultidning jag köper varje år då jag gillar den. kan dock inte komma på om jag någon gjort något ur tidningarna men den är trevlig att bläddra i och någon gång kan det ju hända att det blir något gjort.Snön ligger kvar, det är inte så mycket men tempen ligger runt nollan och det har även varit minus grader så det gäller att passa sig när man går ut så man inte halkar.


En kratta i en buske och ett vackert löv bjuder jag som slutbilder.
Det är ju ändå höst fortfarande... :)

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar