Hux Flux...


En trevlig stund på shoppisen med Mikaela och Julia, vi gick runt och tittade och det ända som hittades var en söt klänning till Julia.
Tänkte inte på att ta kort på den men söt var den, Julia lekte en stund i lekhörnan innan vi sedan gick därifrån. Mormors hjärta så söt du är <3 <3 <3


Jag tog cykeln till Kvantum och Mikaela och Julia tog bilen hem.

Idag till middag blev det kyckling och potatissallad med sallad och baguette, men det hända något med mig där en stund innan Kjell kom hem... Jag bara började må så där dåligt, Det bara kommer... som en blixt från ingenstans.
Maten smakade inte så de jag fick i mig var några smörgåsar från baguetten för den var god.
Kjell pratade med mig men jag fick bita ihop för att inte börja gråta eller svara spydigt, Kjell var trevlig men jag bara retade mig på han och det är ju inte hans fel.
Så jag var tyst och hummade mest.

Jag klev snabbt upp och gick in i vardagsrummet sedan diskade jag och gick ut med soporna, Nu sitter jag i soffan och skriver här samtidigt som efter fem går på tv,n.

Det är bannemig inte lätt för Kjell när jag inte mår bra, inte konstigt han går undan och inte vet hur han ska bete sig.


Måendet är i alla fall bättre nu.
så här är det ibland att det kommer hux flux..


Känner jag är lite hungrig men ska vänta en stund så lär det väl bli någon macka till.I kväll börjar fråga lund igen berättade Kjell nu så det ska vi se.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar