Jo En Sak Till...


Jag gillar eftermiddagar och kvällar allra bäst, då mår jag bäst. Tidiga mornar nej dom är inte bra för mig. Idag blev det ändå till att vakna och kliva upp i tid. Jag vaknade strax efter 07 men väntade med att kliva upp. När jag väl kom upp så fick kropp och knopp en dusch och sedan när jag var klar med påklädning osv då åkte vi till Hc. Skönt att ha det gjort och nu hoppas jag verkligen att jag får Levaxin om inte mitt sköldkörtelprov är helt bra, har hållit på så här nu i alla fall i två år, provet har varit si så där och så vid nästa koll då har det varit bra, då har inte doktorn tyckt jag ska äta medicin. Nu var de jag själv som nämnde att jag kanske ska ha medicin, ja vi får se vad hon säger.


Nu har jag precis ätit upp resterna från helgens kinamat så nu ska jag sitta här i soffan och vänta på att klockan ska närma sig klockan 14:00 då ska jag ta cykeln till Karin & Bosse, vi ska åka till Vitgården och spela bingo.Efter en promenad som Kjell gjorde igår så berättade han att han träffat en man som var länge sedan dom sågs, Kjell sa att han höll i bingon i Hägra... Aha... sa jag vad heter han? Hult sa Kjell. Ja men då vet ju jag vem det är, vad roligt att dom känner till varandra.

Vädret är fint men jag sitter inne, kan hända jag tar med mig stickningen och sätter mig på balkongen till jag ska iväg, så får det bli...Jo en sak till! Så roligt idag att Leif Landin är på radion, han gick förra året i pension men nu är han tillbaka i två veckor. Så roligt...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar