Kärt Möte...


Idag har solen skinit riktigt skönt, det är en sådan här dag jag blir sugen att plantera och göra fint i balkonglådorna men det får vänta tills vi kommer hem från båtresan.
Vi åker tidigt på onsdag morgon och kommer hem natten mot fredag och är det då att det blir riktigt varma dagar så är risken ganska så stor att blommorna är ledsna när vi kommer hem, vi har ingen som ska passa våra inne blommor då vi bara blir borta två dagar och då ska ingen behöva göra det på balkongen heller så vi väntar några dagar till med dom blommorna.

Kjell hittade en svensk fasad flagga på Coop Forum som han tyckte vi skulle ha på balkongen.
Okej då! Han satte upp den det första han gjorde när vi kom hem.

Hörde på Kjell att han är nog sugen på en jämtlandsk fasadflagga också, så kan hända det kommer upp en sådan också.


Jag tog bort duken vi hade på bordet då jag tyckte den gjort sitt och la dit den nya som jag hittade förra veckan på Coop Forum, blev ganska nöjd med hur det blev.
Middagen intogs på balkongen efter att jag gjort i ordning det som för närvarande gick att fixa.
Riktigt skönt var det att sitta där med fötterna på räcket.


Jo men vet ni när vi skulle gå in på rusta och handla Ajax mycket billigare där än på Coop.
Vem är då på väg ut när jag är på väg in? Kjell hade redan gått in.

Jo jag ser Signhild (Mikaelas farmor) tror det är fler år sedan jag/vi såg varandra så kul det var att få krama om henne och prata en stund. Hon hade med sig en trevlig granne som hjälper henne att komma ut ibland.


Har börjat på Nallegarnet och jag tycker det verkar vara ett bra garn, påminner den del om sju bröder garnet och det kan nog ha att göra med att nallegarnet också brukar kallas lillebror till sju bröder, det berättade hon som jag köpte garnet av på gregoriemarknaden.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar