LättStressad...


Det är nog något jag alltid har haft lett att bli stressad.

Jag minns att den samtalskontakten jag hade och som jag gick till i många år, vi hade uppehåll några gånger bla en gång då jag flyttade och inte fick ha kvar henne pga att jag med flytten skulle vara tvungen att byta hc men så bestämde landstinget att teamet där Eva-Britt satt skulle flytta till den hc som jag nu tillhörde och då fick jag möjlighet att få tillbaka henne. Så glad jag blev...
Eva-Britt var psykiatrisk Sjuksköterska och jag tyckte mycket om henne, hon kunde verkligen det här med samtal och få mig som satt där att öppna mig.
Vissa dagar kom jag och ändå kände mig ganska pigg och så frågar Eva-Britt, hur är det idag Lise-Lotte, jag svarade då att det är bra men är det verkligen det kunde hon säga, jag ser på dig att det är något som inte är på topp och så brast det, hon såg verkligen mig och vi pratade om det och jaa... hon var toppen.
Hon är pensionerad idag.


Just det, det var ju det här med stress... Vi pratade ibland om stress och hon frågade mig hur jag upplevde stress och om jag tyckte att jag var lättstressad. Nej sa jag det tycker jag inte. Då sa hon igen emot mig hon upplevde mig som lättstressad. men jag gav mig inte... Nej det var jag inte alls.

Vart efter åren sedan har gått så måste jag faktiskt ge henne rätt, jag är har väldigt lätt för att bli stressad, jag har verkligen inte upplevt mig så förut utan det är något som kommit vartefter jag blivit äldre.

Hon såg det då, det som inte jag kände.


Att jag kom och tänkta på det här med stress det är för att precis idag så har jag upplevt den.

Jag vaknade, jag klev upp, jag gjorde mig i ordning och så efter ett tag åkte vi ut.
Jag fick ett sms från polisen där dom talade om att mitt legg var klart, toppen då åkte vi först & hämtade det.

Sedan åkte vi till en tvätthall där Kjell skulle tvätta bilen, han ska byta till sommardäcken i morgon, trodde han skulle göra det idag eftersom han tvättade bilen idag, nej istället skulle han byta däcken i morgon. Jaja han gör som han vill & jag lägger mig inte i men förstod inte varför han inte tvättade bilen i morgon då istället, jag sa inget... lika bra det, kändes det som 😊
Inget av det här stressade mig, nej det gjorde det inte. Stressen kom senare.

Vi åkte vidare till Skopunkten, där jag ville se om dom fått in sommarens ballerina skor och det hade dom så jag köpte mig några par.
tre och få ett på köpet eller två par och får det ena för halva priset. Jag gillar verkligen deras system

Det blev fem par, om det nu skulle vara så att jag inte använder alla i sommar ja men då har jag ju kvar till nästa sommar.


Vi bestämde att vi skulle åka på shoppisen, hittade inget att köpa men en fika blev det.

Där får jag ett sms om att min platta finns att hämta på Elgiganten, andra gången den varit inlämnad på drygt ett år och jag har inte använt den jättemycket. Första gången var det batteriet och denna gången var det batteriet plus ngt mer dom bytt. Blir det problem igen då är det tredje gången och då kommer jag att vilja häva köpet.

Jag hämtar plattan. Nej det gjorde jag inte. Först gick vi in på Coop Forum men blev inte så mycket mer en foppatofflor inhandlade där.Just de vi gick in rusta också för jag skulle kolla gardiner och en ny billig filt som jag sitter på i soffan, så skönt med filten där.


Sedan gick jag till Elgiganten och Kjell gick till bilen för att ta med den till närmsta parkering, medans jag sitter där och väntar med könr i min hand då kommer det ett sms till, tredje idag... tror ju telefonen fått fnatt 😄
Då är det om att min smakbox finns att hämta på blåcenter.

Kjell kommer in och vi väntar tills det är min tur och jag får plattan.

Känner att jag börjar bli stressad men så tänker jag att jag har inget att bli stressad över men vad hjälper det...
Stressen kommer liksom i alla fall.


För att vi inte ska behöva gå två gånger så åker vi nu hem med det vi hittills har i bilen. Skönt!
Nu är det paketet på blå center och så ska vi till kvantum.

Vi bor ju mitt i så det var ju ingen extra sväng eller omväg eller så.

Först blå center.
Titta så mycket de var i den lådan med namnet "VÅRKÄNSLA"


& sedan till Kvantum för att handla dagens middag.
Jag hade där när jag kände av stressen talat om att jag lagar INGEN middag idag.
Vi handlade det vi skulle och maten vi skulle äta.
Kjell tog en sallad och jag en nudelwok, den nudelwoken sitter jag nu i soffan och äter medans jag skriver detta inlägg.


Den största stressen kom i bilen på väg hem... faan hur kör en del människor och så blev jag irriterad på Kjell som oftast utan anledning, jag har sagt förlåt 💙

& så kommer vi in, sakerna ska packas upp, jag ska lägga in det som går att lägga in på GFK så jag får poäng där och kan hämta ut roliga saker.
När jag gjort de då ska sakerna på sina platser, denna gången var det alla skor, gardiner och filt som skulle in där på gfk.


Jag har känt det förut tex när jag veckohandlat på Coop Forum eller varit på stan som förövrigt nästan aldrig inträffar då jag inte gillar stan men jag blir stressad när jag kommer hem och jag har saker som ska packas upp, vet inte om det just är upp packandet jag blir stressad över men jag tror det.

Nu är jag i alla fall hemma och jag sitter i soffan.
Skönt, här blir jag nu!


Just de påsken har blivit bortplockad idag också och riset med fjädrar kastat.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar