Lista Om 1,A...


Mitt 1,a jobb?
Mitt allra första jobb det var när jag bodde i Strömsund och fick jobb på Simonssons handelsbod (ica-affär) då bodde jag hemma och hade haft praktik där från skolan.

Mitt allra första jobb efter att jag flyttat hemifrån och då bodde i Upplands Väsby det var i en liten Ica affär ute på gärdet.1,a personen du skrev sms till idag?

Svarade på ett sms från Mikaela när hon frågade om vi ville komma och äta våfflor på torsdag, klart men inte tackar nej till det. Tack gumman!Min 1,a tanke i morse?

Vad är klockan, visste att skidorna på tv skulle börja vid nio tiden, klockan var nu bara 07:15 så kunde somna om en stund till.Min 1,a lärare?

Min första lärare som jag minns det är Ester Zettergren, det var den läraren jag fick när jag kommit till min fosterfamilj i Östra Husby och då började lågstadiet där. Hade gott ettan i Mönsterås men började nu om ettan.Vart någonstans flög jag 1,a gången?

Till min kille Kent i Stockholm, flög från Frösö flygplats till Bromma där han kom och mötte mig, då bodde jag hemma och mina föräldrar visste inte om att jag åkte dit, eftersom jag gått ut skolan så kunde jag bli kvar och det blev jag. Mina föräldrar blev inte glada...Min 1,a sleepover?

Minns inte om det var hos Catharina eller Gunilla, det var i alla fall när jag var barn och familjen bodde i Östra Husby.Den 1,a person jag pratade med idag?

Det var när jag frågade Kjell vad klockan var när han klev upp då 07:15.Den 1,a percingen?

Om inte hål i öronen räknas då har jag i så fall ingen percing.
Mina första hål i öronen gjordes när jag gick på lågstadiet, mamma och en väninna till henna hade bestämt att vi skulle åka in till stan, deras döttrar skulle nu få hål i öronen.1,a tatueringen?

Nej och kommer heller inte bli någon.
Angelica vill att vi ska göra en tillsammans men som sagt nej, jag tror inte jag klarar det onda då jag är smärtkänslig och jag vill inte riskera att måste avbryta och kanske bara ha en halv tatuering eller inte ens det.
---------------------------------------------------------------------


Listan hittade jag hos @Ulvelotta

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar