Lunch, Plommon & Sol...


En trevlig fredag, jag och Kjell bestämde redan i måndags att vi skulle äta lunch på spiltan idag, idag var det flygande jacob, hur länge som helst sedan jag tillagade det så lunch där idag var ett måste, hade ju kunnat tillaga det själv också förstås men så blev det inte.

Vi fick sällskap av Yvonne som ringde i förmiddags och frågade om vi skulle på affären, då ville hon gärna följa med för att handla, jag sa att vi skulle äta innan vi skulle på affären och frågade om hon ville följa med, det ville hon.
Trevligt trevligt...

Yvonne har opererat sin ena fot, hon har nästan nyss tagit bort gipset ifall ni undrar varför hon går med kryckor.


Vi åkte till ica maxi och handlade, blev lite allt möjligt men bla plommon, jag gillar plommon såååå gott!
men hjälp vilket pris 50:- kilot.
Jo då jag vet... det är vinter så inte direkt säsong för plommon men ibland vill man bara ha i alla fall och jag köpte bara sex stycken så det blev inte så dyrt, tjugokronor lite drygt gick dom på.

Goda var dom.
Mums!


Sedan hem... jag har tittat på en film och blivit klar med sista kattvanten så nu är dom uppsköljda med lite ulltvättmedel, när vantarna är torra ska jag ta kort på alla vantar jag stickat och sedan ska dom packas för att levereras med posten till min finaste kusin.

Kjell var ute på balkongen och rökte, kommer in och talar om att det lyser på balkongen, till o med grodan lyser och då måste jag ut och ta kort.
Vet inte om kanske inte solen kommer åt grodans solceller riktigt för ibland vill den inte lysa även fast dom övriga lamporna lyser.

Efter en solig dag ser det oftast ut så här med undantag för grodan då...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar