MidsommarHelgen...


Min midsommarhelg bjöd mest på molnigt väder, blåst och regn.
Med andra ord väldigt lite sol.
Men vi hade ändå tur att vi klarade oss från regnet midsommarafton den kvällen då vi skulle vara ute och grilla med goa vänner & det som var så extra roligt det var att Paula var med.
Paula var hos sin moster och Sara som mostern heter brukar vara med denna kvällen så jätte jätteroligt Paula att du också var med det tycker både jag & Kjell.


Börjar med en bild på fina Paula som fick sommarlov för en vecka sedan.
Till hösten börjar hon 8:an.


Tänkte inte jag skulle skriva så mycket utan mest bara lägga upp bilder. Återstår att se när jag är klar hur bra jag lyckats med det... 😲


Midsommarafton blev som vanligt en trevlig och glad kväll.
Men jag blev så otroligt trött så jag gjorde kväll ganska tidigt, vet inte vad som hände men blev helt slut.


Jag hade gjort som jag brukar alltså bakat en midsommartårta.
Ibland blir det annat fika men två år på raken har det blivit tårtor dom brukar alltid bli uppskattade så det är roligt.


Till Maria som inte äter grädde hade jag fixat två kärleksmums med jordgubbar uppepå.
Även det blev uppskattat.


Efter midsommarafton kommer midsommardagen, då vi skulle till Häggenås och vinna dom stora pengarna så blev det förstås inte men en trevlig dag och kväll det blev de.


Kön till toaletten i pausen, tur dom sätter ut bajamajor.
Jag och Mikaela gick till en sån.


Ingen vinst blev det för någon av oss, det var jag, Kjell, Mikaela & Maria.
Jag satt och väntade på nr 7 till en rad på blad nio det nr kom inte förrens senare, när det sedan blev dax för full bricka och 250 000:- då hade jag tre nr kvar men bara det ena kom och tur var de.
Jag hade inte velat sitta med ett nr och vänta på att det ska komma när det är mycket pengar och så kommer det inte men fy...

Hon som vann kom från Hudiksvall


Till slut var det dax att åka hem, vi gör oss ingen brådska är som ingen mening.
Har man suttit på plats hela dagen och en massa timmar innan det ska börja så varför ska man stressa hem, nej det gör inte vi.


Sedan blev det en vanlig söndag, även den utan vinst men trevlig i alla fall.Ja detta var våran midsommarhelg i stora drag.
Idag fortsätter det att regna... Kjell jobbar och jag & min vän (shoppingvagnen) har varit på coop och veckohandlat, håller också på & kör några maskiner tvätt. Ska ta och fixa middagen och slänga in makaronipuddingen i ugnen det är de som blir dagens middag.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar