Midsommarhelgens Bingo...


Midsommarafton bjöd på sol men, så skönt att vi slapp regnet, dom som ville kunde dansa runt midsommarstången utan att bli blöta.
För oss blev det ingen midsommarstång det här året annars brukar vi ha åkt till stocketitt men i år så är Kjell förkyld så vi blev hemma däremot så blev det bingo på Vitgården för mig, Kjell körde mig dit efter att vi ätit.

Ett stopp på kvantum innan vi åkte från stan, jag skulle ta ut pengar och köpa lite gott.
Hittade midsommarblommor som jag köpte tre stycken.

En bukett till Elisabeth & SvenneEn till Monica & Håkan


& deras söta vovveSå klart fick också Bosse & Karin en blomma, det är dom snälla som jag åker med varje gång det är bingo på Vitgården.


Någon vinst blev det inte denna midsommarafton, satt och väntade två gånger
Sex block 15004 * 13356 * 13355 * 13354 * 13353 * 13352
en av varje av väntbingon, lilla & stora rövaren.

Block 13353
Blad 1 Rad 2 Väntade på nummer 77
Blad 7 Rad 1 Väntade på nummer 62.


Högsta vinst idag var 40 000:- så det drog så klart mycket folk. Anita & P-G hade ordnat med bra underhållning, Jag och Karin hann sitta i deras förtält och sticka vi hann också fika på den goda sockerkaka som Karin bakat---------------------------------------------------

Igår då det var midsommardagen då åkte vi till Häggenås.
& som vanligt kommer massor med människor som vill ha chansen på högvinsten som denna dag är 250 000:- såg idag på morgonen att vinsten hade gått till Norge.

Kjell blev tillfrågad om hann ville jobba och det ville han, så han var kontrollant på läktaren men mycket jobb, nej det hade han inte. Tror det gick tre vinster in alla andra gick ut och det är ju inte konstigt med tanke på alla bilar, husbilar och husvagnar.När bingon var slut och vi skulle hem... ja då var det kö.


Vi tar det lugnt ja det går inte göra så mycket annat.
Klockan var strax efter 23:30 när vi kom hem.


Jag hade sex block, alla som jobbar får tre block var för att ge bort eller spela en lördag då dom är lediga. Kjells block fick jag.

38 * 263 * 812 * 1649 * 1650 * 1651
två av väntbingon, lilla och stora rövaren.

Ingen väntan och ingen vinst.Nu drar vi till furuparken för bingo igen 😊 men Kjell kör mig bara, själv åker han hem igen & kanske äter på dom goda gubbarna.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar