Mörkt...


Det blev pytt i panna med stekt ägg till Kjell idag, gjorde så att han även har har till matdosa i morgon. Inget besvär då det oftast finns fryspytt från affären i våran frys så det var bara att steka upp. Lätt som en plätt. Idag blev pytten kryddad med både kryddor och tårar.
Jag kan inte äta middag när jag ätit lunch och tur det idag för jag hade inte klarar av att sitta vid bordet med han. Tårarna bara rinner.
Vet inte om han sett hur jag mår, gjorde vad jag kunde för att han inte skulle se mitt ansikte.
Jag vet inte vad som hände, jag mådde ju bra förut idag.

i förmiddags kom Mikaela och Julia och hämtade mig vi åkte till arenan där vi åt lunch det var gott sedan följde jag med dom hem. Julia somnade i bilen och fortsatte sedan och sov ute i vagnen, en stund efter hon vaknat och ätit mellis då åkte vi till lekia.

Jag skulle så gärna vilja handla till Julia men jag kan inte. Jag har ju inte ens så jag klarar mig själv. Jag blir så ledsen. Vad är det för ett liv jag har och lever.
Det är tur att Julia har föräldrar med en stark ekonomi men en mormor ska väl kunna handla till sitt barnbarn, självklart får Julia både presenter och julklappar av mig men annars då?

Jag blir så ledsen på mitt liv och nästan varje gång jag mår dåligt så tänker jag att det vore så mycket skönare om jag inte fanns. Mår jag bra då finns inte dessa tankar och jag tror inte jag skulle kunna göra något men de vet men ju inte... nej jag ser inte ljust på mitt liv.
Jag är glad föra mina barn och Julia och även Kjell men räcker det? Jag då... Just nu är allt mörkt i morgon eller senare idag kanske det känns bättre. Hoppas på det.

Jag vill tex så gärna åka ner till Småland till min mamma, kusin, min sjuka moster, men jag kan ju inte.
Kjell säger att han kan hjälpa mig men det vill jag inte han betalar så mycket i alla fall.

J
ag delar inte detta inlägg på facebook så mina barn och andra som bara läser bloggen genom facebook kommer nog inte läsa detta, hoppas inte det i alla fall, ibland måste jag få skriva av mig utan att alla kan läsa.
Man kan inte bara låsa vissa inlägg i så fall ska hela bloggen vara låst och det vill jag inte, därför låter jag bli att dela må dåligt inlägg på fb.


Kortet är från sen kväll igår då jag satte mig på balkongen en stund.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar