Några Timmar På Staden Väntar...


Kjell jobbar även idag, i morgon är han ledig sedan jobbar han torsdag och fredag.
Hade det inte varit för att han ska på ett bank möte i morgon så hade han nog jobbat då också för jobbet hade behövt hans arbetskraft även i morgon men nu fick dom lösa det på annat vis.
Han är ute och kör slingbilen.


Min dag då?

Jo jag ska ner på stan, tänkte ta en lunch tror jag, har inte bestämt mig än och sedan klockan 12:20 ska jag vara hos optikern för en synundersökning och titta ut nya glasögonbågar, tror jag vet vilka jag vill ha redan nu och denna gången ska jag inte bli påverkad av hon på specsavers.
Jag kommer välja dom som jag tänkte välja sist men inte valde då, då tog jag också ett par solglasögon men dom har jag aldrig använt så några såna tänker jag inte välja denna gången... Tror jag 😊


I höst firar Mikaela och Daniel att dom varit tillsammans i 10 år så tänkte glutta runt lite om jag kan hitta någon present till dom, lite tidigt än men titta kan jag ju göra så länge i alla fall.


Temperaturen visar +10,6 grader vaaa... det är ändå den 27 juni.
Radion har varit vid Lillsjön precis för en liten stund sedan och badtemperaturen visade sig vara +12 grader och då var det inte i Storsjön badtempen togs.


Nu några varv på dom nya sockarna innan det är dax börja bege sig mot staden.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar