Ni Är Inte Välkomna... Inte Nu!


Vad är det människor inte fattar...

Regeringen och folkhälsomyndigheten går ut med att elever från gymnasieskolor och upp bör börja med distansundervisning så vi bla ska slippa resandet och vad gör då många... Jo dom sätter er och åker upp till fjällen för nu är dom ju lediga och kan då kombinera distansstudier med skidåkning... Varför tänker människor bara på sig själva?


Radion hade intervjuat någon igår som kom söder ifrån, hon fick frågan om hon inte var rädd att bli smittad Nej jag är mer rädd att det ska blåsa så jag inte kan åka skidor...
Om det är så alla som kommer till fjällen då förstår jag att ni kommer men tänk på oss alla som bor här, vi har ingen lust att bli smittade.

Vart finns empatin för andra människor, nej jag vet att den inte finns hos många men nu har vi detta läget och då borde vi alla tänka efter en extra gång.

Det är väl ingen nyhet att vi närmar oss påsken så varför inte bara stänga ner fjällen? Varför vänta till på måndag med ev ett sådant beslut.

Låt så många som möjligt bli sjuka innan vi sätter in åtgärder, varför inte stoppa innan det blir värre.

Det går inte att ge befolkningen eget ansvar för detta för dom gör som dom vill i alla fall, det måste till klara stopp och bestämmelser...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar