Ny Känsla För Mig...


Hej i kvällen 😘

Jag gillar att titta på svenska serier och jag gillar att titta på tv,n samtidigt som jag tittar så gillar jag att sticka, jag har svårt att sitta i soffan utan att ha en stickning i händerna.

Denna vecka har det hänt någonting jag vet inte vad och jag vet inte varför men det jag vet det är att jag inte gillar det.
En helt ny känsla för mig som snabbt mycket mycket snabbt måste försvinna.

Det började med att jag satt uppe hela söndag natten och var så trött i måndags att jag orkade inte sticka sedan blev det tisdag och jag var fortfarande lite trött så det blev inte så mycket stickat då heller.

När jag tänker efter så började det redan förra veckan då jag påbörjade nya sockar två gånger innan jag bestämde mig för det mönstret & garnet jag håller på med nu det är förövrigt det garnet jag började med men som jag blev less på.

Idag är det onsdag och jag har stickat en del men den där lusten jag haft förut till att sticka den är som borta, inte helt borta men den stora glädjen jag haft är som borta.
​VARFÖR...???

​​Jag blir ledsen jag älskar att sticka och det bästa jag vet att sticka är sockar så denna känsla att det inte är roligt längre den måste bort.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar