Nyårsdagen...


En dag då jag upptäckte att mest hela staden var stängd men trotts stängd stad så var det ändå lite folk i rörelse.


Bussen gick så klart som en söndag i vanlig ordning så jag kom ner i vanlig tid fast lite innan.
Jahopp... vad skulle jag göra nu då men så tänkte jag att kanske "tre rum" har öppet och det hade dom. dom hade öppnat klockan 12:00 och nu var klockan drygt ett.
Jag bestämde mig för att äta där och till min förvåning så var det redan flera stycken som satt där & åt och vad jag kunde se så var det flera som var ensamma vid sina bord, måste säga att det kändes bra att känna att jag inte var helt själv denna nyårsdagen. Inte för att det gör mig något jag gillar ju ensamheten men ändå...

Jag fick min meny och gjorde min beställning sedan tog jag en lugn och god lunch/middag.
När jag sedan var klar så var klockan så pass mycket att det var dags att gå mot busshållplatsen.På väg ifrån restaurangen hittade jag en champagneflaska i snön.På bussen märktes det också att det var dagen efter nyårsafton.
I vanliga fall blir bussen nästan full vid centrum. Jag kliver på hållplatsen innan just för att det är sådan lång kö vid centrum men idag var det inte många som klev på.

Det satt några i främre delen och några i bakre delen men många var det inte.När jag kommer till furuparken så kommer jag fram på baksidan av huset och där brukar jag oftast kunna gena så jag slipper gå runt men idag...
Ja ni ser ju.
Det har snöat så huset syntes knappt... Nej inte gick det att gå där inte om jag inte ville få skorna fyllda med snö och bli dränkt i all snö. Det kände jag inte för & sedan ska jag ta mig ner också utan att ramla... Jag gick runt, inte för att det är så jobbigt men vi människor är ju vana människor så lite tog det emot att inte kunna gå där😊
Fast ni ser steg där 😲 dom är dock inte mina.Karin och Anita satt och stickade så roligt att se dom, jo vi sågs ju på annandagen men det är så mysigt att komma på bingon och se dom och ha några sticktimmar tillsammans innan bingospelet börjar.

När lika fina och snälla Monica och Håkan kom, då har dom med sig nyårstårta.
Dom är försnälla så omtänksamma och fina.
Dom tyckte vi skulle fira in 2018 med tårta och såå god den var.
Mums.

Hahaha... Monica tog kort från ena hållet och jag från andra.
Karin var snabb att backa så hon kom inte helt med, bara lite av benet och tårtfatet där nere i vänstra hörnet 😉


Ingen vinst blev det, men vad gör det när jag hade en ny Beck film att se fram emot när jag kom hem.
Så roligt att det kommer nya filmer.
Visst saknar jag Gunvald men nu har jag blivit van och jag gillar verkligen Steinar men Beck är så klart bäst utan han ingen Beck film.Kanske ni är less att se all snö vi fått?
Om inte så kommer några snöbilder till här.

Nedersta bilden är tagen inifrån busskuren vid Lillänge.Hörde på radion igår att det är helt okej att önska varandra god fortsättning fram till trettonhelgen så det är vad jag tänker göra precis nu.
Att önska er alla EN GOD FORTSÄTTNING PÅ 2018.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar