Nytt Tryck Och Telefonsamtal...


Igår ca två veckor efter första trycket efter att jag varit på akuten med mitt höga blodtryck som slutade med att jag fick en ny medicin.

Var duktig och gick till hälsorummet en vecka efter nya medicinen, trycket gick ner och DR: Victor ringde mig han ville jag skulle ta ett nytt när tabletten verkat mer i kroppen och den dagen var då igår.


Trycken igår var ytterligare lite bättre men inte helt bra.

Pratade i telefonen igår och hörde hur jag fick ett nytt samtal men kunde inte avbryta pågående så det fick tuta, såg nr så jag ringde upp när jag pratat klart och en röst svarar i andra änden: välkommen till region Jämtland Härjedalen då förstod jag att det var doktorn men hon i växeln kunde så klart inte hjälpa mig, hon kunde inte se vem som ringt och jag kunde ju så klart inte veta att det var doktorn kunde ju bara ana.


Inget att göra... trodde kanske jag skulle få ett nytt samtal senare på eftermiddagen men han hade väl fullt upp.
Men idag nu på morgonen då ringde han Dr: Victor och jag fick samma fråga på en gång även denna dagen: Hur mår du Lise-Lotte?
Jag berättade och han lyssnade, han förklarade och ja... jag är så glad att det finns så fina doktorer.
Nu ska han gå på semester och pappaledighet några månader.


Han tyckte jag skulle höja medicinen från 5 till 10 mg, så det har jag nu gjort och så ska jag ta om trycket om tre veckor.
Har jag då funderingar så ska jag skriva det på lappen så ringer en doktor upp.


Victor kommer tillbaka senare i höst men han visste inte om han kommer tillhöra mitt område annars så kommer en annan doktor tillbaka som är pappaledig just nu som hör till mitt område och då hoppas jag så klart att han är lika bra som Victor, annars säger jag att jag vill ha Victor och då går det säkert att lösa då.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar