Söndag... & Furuparkens Bingo 14 April 2019


Solen lyste så skönt så igår gjorde jag något som var länge sedan, jag tog en promenad till stan.


Vi har en del snö kvar men snart så är den borta och dom har börjat att sopa bort grus från gator och gångbanor.Blev så där riktigt sugen på kinamat så bestämde att så fick det bli.

Kjell vill helst inte äta kinamat så han sa nej, Mikaela skulle jobba och Angelica skulle till farmor och äta där. Frågade ingen mer utan bestämde att jag äter själv har gjort det så många gånger så det går bra.

Oj oj oj så gott det var men känner ändå hur skönt det är att slippa stan så i fortsättningen kommer jag åka direkt på bingon utan att ta stan först men rätt var det är så kan det hända det blir kinamat och stan igen.Det var inte bara för maten jag gick till stan, skulle också köpa nya markeringspennor, använder dom i stickdiagrammen, när jag är klar med ett varv då stryker jag över det varvet med pennan på så vis vet jag lätt vart jag är.Tänkte också jag skulle handla med mig någon påskpresent till Karin & Elisabeth. Förra året fick jag påskpresenter av dom och jag hade inget med mig så i år då skulle dom få.
Hittade lite gulligt och gott som gjorde dom glada.När Elisabeth kommer på bingon så räcker hon fram en solcellsblomma till mig. Då har hon träffat fina Ritha som givet henne en blomma som Elisabeth fick och en blomma som jag skulle få.
Så fin, denna ska Kjell få sätta fast på balkongräcket idag.
Tack snälla Ritha 😘
Ja men hur gick det på bingon då? Jo det gick bra.
Jag vann... så jätteroligt.

Hade som vanligt fem block 8401 * 8402 * 8403 * 8404 * 8405
en av varje av väntbingon, lilla och stora rövaren och en nummerpott


Vann på väntbingons fulla bricka och ensam fick jag vara.
Vann på nummer 17 och vinsten blev 2700:-
Delar med Kjell som ni vet 1350:- var fick vi.

Satt och väntade några gånger efter vinsten också men ingen mer vinst.

Block 8401
Blad 2 Rad 2 Väntade med nummer 1
Blad 2 Rad 3 Väntade med nummer 1

Block 8404
Blad 6 Rad 2 Väntade med nummer 55
Blad 9 Rad 3 Väntade med nummer 86Nu höll jag på att glömma och tala om att Angelica kom och hämtade mig, hon gör så ibland.
Kul gumman och Tack ❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar