Supé OCH Revy...


Några dagar sedan nu sen det var lördag men i alla fall då i Lördags var jag och Kjell på supé och Östersundsrevyn.

Det började med att vi åkte hemifrån strax före 16:30. först blev det coop där jag skickade iväg Carinas paket sedan åkte vi till parkeringshuset, dom skulle ha öppet till 23:00 denna kvällen så att vi som kom med bil skulle kunna parkerna under tak och koppla värme till bilen. TACK det var verkligen snällt vi stod där drygt 6 timmar och betalade bara lite drygt 30:-
Bästa stället att parkera i stan.Vi tog hissen ner till markplan.Sedan var det bara att gå några steg till höger så var hotellet där, vi skulle inte bo över men supén serverades där i restaurangen och sedan kan man gå genom hotellet för att komma till Storsjöteatern det är där revyn skulle spelas.
Toppen! Kunde inte bli så mycket bättre.Vi hängde av oss våra jackor och väntade sedan in att klockan skulle bli fem då det var då supén skulle börja.

Här har vi Mats Hurtig och... ja det vet jag faktiskt inte vad hon heter men båda ingår i revyn.
Mats gjorde i kväll för övrigt sin sista föreställning ever... i iallafall Östersundsrevyn.Det var bestämt redan när jag gjorde bokning vad supén innehöll. det ända jag behövde göra det var justera lite då både jag och Kjell har allergier. Men det var inga problem, så allt var fixat o klart när vi skulle få våran mat.Jag fick kött till min förrätt istället för lax annars var den precis lika som alla andra fick.
Vi var ganska många som åt supénJag drack rödvin till maten och Kjell drack loka, han körde ju och så är det alltid när vi tar bilen att det är han som kör.
Jag har inget körkort.Efterrätten glömde jag att ta kort på och då den kom in så var klockan mycket så vi som satt tillsammans var lite smått stressade att vi inte skulle hinna innan revyn började.
Här tittar Kjell på klockan. Hinner vi... var frågan och det gjorde vi men kortet glömde jag att fota.Nu har det varit så många kort på Kjell att jag tycker att även jag borde få vara med 😊
Ett kort hemma innan vi drog iväg.Allt var sååå gott och revyn sedan då!
Helt fantastisk.

Jättesvårt att ta kort därifrån vi satt, det blev bara vitt. Men jag provade att filma så man skulle höra i alla fall.
Det bästa filmklippen jag fick till kommer här, det är när dom sjunger "Vi ger oss aldrig" en sång som Patricks Combo gjort tillsammans med fotbollskillarna i ÖFK.
Dom sjöng och där på sidorna ner mot scen kom öfk killarna sååå kul med överraskning både för oss som var där och tittade och så klart för revygänget.

Patrik i Patricks Combo är en av dom tre killarna i revyn.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar