T som i Trött...


Jag klagar inte för jag väljer det själv och jag vill få det gjort, helst skulle det ha varit klart igår men så fort går det ju inte.

I dag blev sista fönstret klart och det var dom i vardagsrummet, vi bor i en 2,a. Kök och sovrum har ett större fönster och så ett litet smalare så då har vi fyra fönster där och så samma i vardagsrummet fast där är fönstren lite större men ändå ett större och ett smalare plus en balkongdörr så allt som allt 7 fönster och alla dessa utom balkongdörren går att dela på, så inte bara en ut och insida utan också två emellan.
Det blir några de men Kjell har varit duktig, det är han som putsat nästan alla med den där fönsterputsmaskinen från kärcher, fast det är jag som rengjort persiennerna och torkat runt om och så där.
Sedan ska det strykas gardiner, fönsterremsor m.m och det har jag gjort... fast Kjell frågade om han skulle göra det men jag sa nej inte för att han inte kan, för det kan han men för att jag ville.

Så vi har varit duktiga tillsammans måste jag faktiskt säga men även fast vi jobbat bra så är jag så trött. så detta att läsa era inlägg o svara det har som hamnat lite på sidan och även fast jag läst dom allra flesta så har jag inte riktigt haft orken till att svara i era bloggar, jag har svarat inne hos mig när ni kommenterat, det har jag i alla fall gjort.
Vill bara tala om så ni i alla fall ska veta att jag läst.


Ska fortsätta att sitta i soffan med min stickning & samtidigt titta på tv eller se något på datorn.
Just de det är ju tredje avsnittet av "det största äventyret" i kväll.
Kampen mellan Sverige och Norge fortsätter.


Ev kommer ett inlägg till innan sängen kallar och innan städningen påbörjas i morgon för att avslutas på torsdag med tvätt av kuddar och täcken.

Behöver jag säga att jag längtar till torsdag kväll är här och att detta hem då är klart för våren, sedan är det bara lite fix på balkongen kvar men det får vänta än ett tag... Lite för kallt än att plantera blommor i balkonglådor och krukor.

---------------------------------------------

Fick två chokladbitar av ett par för någon söndag sedan, jag brukar boka deras bingobord och för det får jag ngt gott nästan varje gång, jag bokar så gärna utan att få men dom vill ge i alla fall.. 🌷
Gumman Elisabeth fick den ena då hon var på plats och gjorde mig sällskap, att dela med fina vänner gör det goda ännu godare 😘

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar