Tack & Bock...


Tack snälla ni ALLA som gav mig kommentarer igår och idag på tips vad jag kan skriva om i min blogg.

Jag kan känna att även fast jag har något att skriva om så kan jag drabbas av bloggtorka, vi var ju tex i lördags och träffade Kjells son och hans barn, kunde skriva om det och lägga upp bilder, har också annat jag kan skriva men ändå blir det liksom STOPP!
Fler än jag som kan känna så?


Många bra tips fick jag.
*Visa mina hantverk. Det brukar jag göra, jag lägger upp när jag stickat men kanske jag ska börja att lägga upp vart efter jag blir klar med mina saker, oftast är det sockar.

*Berätta om mig själv. Det tycker jag också att jag gjort men kanske ska bli bättre även här och kanske göra en separat kategori om mig.

*Saker som inspirerar mig.

*Mina bingo vänner.

*Foton. Det lägger jag också upp, brukar oftast ha med egna foton i mina inlägg.

*Virk & Stick beskrivningar. har några beskrivningar i en kategori som heter mönster, är inte så duktig att jag kan göra egna mönster men såna mönster som är okej att dela brukar jag lägg ut fast kan nog bli bättre även här.

*Recept. hittar jag nya goda recept så hamnar dom i bloggen. Oftast ska jag nog tillägga 😉

*Favoritresmål.

*Saker jag gjort. Det är det här min blogg oftast handlar om eller? Måste nog tänka till och kolla vad det är jag brukar göra för inlägg. Spännande 😊

*Debattinlägg. Är dålig på sånt men man vet aldrig.

*Hur man stickar raggsockar. Svårt men jag ska ut på nätet och se om jag kan hitta något bra annars för att lära sig så är det bäst/lättast att sitta med personen som ska lära sig.

*Bilder på fin miljö.


Kommer ni på fler bloggtips så ös på... jag tar tacksamt emot.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag har spelat in en kort TACK film.
Usch och fy jag gillar det egentligen inte men ville visa min uppskattning på detta viset att säga just TACK till er ALLA.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar