Tack För i År...


Vill börja med att Tacka för alla fina kommentarer både här och på facebook till mitt förra inlägg
helt rätt

Tyvärr så hade jag inte tid att sätta mig ner och svara på dom då dom kom utan tänkte göra det nu... Dagen efter och vad händer då... Jo precis som det varit ett tag så står det ett antal kommentarer men det är bara någon få som syns. När ska dom få till allt egentligen... Det skulle ju bli såå bra... Jag vill vara kvar men är nu så less på allt tjorv att jag faktiskt funderar igen på att byta portal, Förut meddelade dom men nu har det inte hörts ett knyst. Dåligt av Nouw tycker jag.

--------------------------------------------------------------------

Vi fick en trevlig kväll, god mat och mycket skratt som det bör på en revy och en del tänkvärda och lite mer allvarliga ämnen togs upp.
Också några överraskningar bjöd de på.

Alla som beställer revy med supé äter samma mat, det ända som kan variera det är om någon är allergisk emot något så Kjell fick lite annat då han är laktosintolerant. Drycken bestämmer man själv och den ingår då så klart inte i supén.

***************Vi fick börja med ett gott friterat bröd med en röra b.l.a. av soltorkade tomater och oliver
Tyvärr hade dom missat där så Kjell kunde inte äta brödet så han fick lite annat "tråkigare" bröd,
röran gillade han inte men de gjorde jag :)Till varmrätt serverades / Helstekt rosékalv potatiskaka, rostade grönsaker, svampsås och örter.
Kjell kunde inte äta potatiskakan eller såsen så han fick småpotatis med skal och rödvinsås.


Jag drack ett glas rödvin till och Kjell loka.Till dessert blev de/ Chockladterrine, Baileyscremé, halloncoulis, mynta.
Kjell fick havstornsorbet med ett "tror det var" lingonflarn.

Jag drack ett glas cognac och Kjell loka,
egentligen ska man ju inte ta bilen en sån här kväll, då hade även Kjell kunnat ta något starkt till maten.Efter maten blev det musik med Toves i foajen innan revyn skulle börja
Härliga killar som det svänger om.Snart fick vi gå in och sätta oss och så klart hade vi bokat fel rad men nu vet vi att det är rad 15 vi ska ha inte 16, det som är bra med rad 15 är att man inte har någon framför sig och så kan man sätta upp fötterna på den hyllan eller vad man ska kalla det för. Nu såg vi och allt gick bra i alla fall men rad 15 är bäst.


Man fick ta kort men inte spela in. Jag tog inte så många kort men så klart blev de när överraskningen Kingen kom in på en sparkcykel& även när Tommy Anders kom.
Minns inte vad den andre heter, men Tommy är i alla fall han med gitarren.När allt nästan var slut så kom Mats Hurtig fram och grattade, lämnade blommor m.m Även en man från revy sm fanns med som även han gav priser.Tack för i år Östersunds Revyn.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar