Tre Samtal... /Om Mig.


Det blev egentligen fler då det var lunchtider när jag kom på att jag skulle ringa, så alla jag skulle prata med var inte på plats just då.

Hon i Kalmar skulle komma tillbaka 12:30 och dom i Norrköping 13:00.
Klockan var nu ca 12:15 så det blev inte så lång väntan.


Vart och varför skulle jag nu ringa då?
Jo jag har bestämt mig för att i alla fall beställa avslagsbeslutet så jag kan överklaga till kammarrätten om jag vill och det vill jag nog.
Det är ju inget som står om mig där det är överstruket men jag tycker i alla fall det skulle vara intressant att ha helheten om det nu finns en chans att få den.
Det avslagsbeslutet är nu beställt från Kalmar kommuns arkiv.


Sedan gör jag en chansning att det även finns papper i Norrköping. Då när jag blev placerad var Vikbolandet en egen kommun berättade hon jag pratade med idag men det var inga problem.
pappren finns nu i Norrköping sa kvinnan.


Då jag vet att jag varit patient på lasarettet i Norrköping så tog jag även kontakt med region Östergötland för att få min journal där ifrån.


Nu har jag kontaktat alla ställen jag kam komma på och väntar nu bara på att allt ska komma till mig som Rek.
Jag har tänkt och funderat på om jag ska göra dessa tre samtal, tänkt fram och tillbaka om det kanske blir för mycket men nu behöver jag inte fundera mer. Nu är det gjort.

Det ända som är kvar det är om jag ska göra överklagan när avslaget kommer men tror det blir.
Ett överklagande kostar inte mig något så det är inget sådant jag behöver ta ställning på, det är bara att köra på och hoppas på att det går min väg.

& så kvar förstås att vänta på att pappren ska komma, men dom är då i alla fall beställda.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar